gráficas (1)

Tornar el segon lliurament de la nostra guia enfocada en ells noves gammes RX d'AMD i 1000 GTX de NVIDIAon volem ajudar a escollir els models que és la millor s'adapti a les seves necessitats.

Per això hem se centren en parlar d'ells beneficis reals de cada gràfic de targeta, de les resolucions que millor és unwraps i com no, també han donat tota aquesta relació amb el seu preu, cosa que ens permet extreure una conclusió clara basada en la binomi valor de cada solució.

En el primer lliurament vèiem la base de l'article i fer la ressenya d'RX 400 solucions ara ofertes gamma AMD de consum en general, que avui ens parlar de NVIDIA ha.

Ens seguirà l'estructura de l'article primer, ja que funcionava meravellosament i com a tal sempre pot deixar alguna pregunta en els comentaris.

SOLUCIONES Gráficas NVIDIA GeForce GTX 1000

Continuar amb els cinc nous models que ha presentat el gegant verd, i que com sabem són els següents: 1060 GTX de 3 GB, 1060 GTX de 6 GB, GTX 1070, GTX 1080 i GTX TITAN X Pascal.

gráficas (2)

-GTX 1060 3 GB:

Ha estat un alleujament estrany per NVIDIA i no només perquè no té gaire sentit una solució per a la gamma mitjana-alta amb 3 GB de RAM de l'alliberament, però també ve amb un retallada d'unitats de la textura i el que diferencia clarament el model 6 GB.

Seu rendiment és a menys d'això, tot i que ofereix bones prestacions en jocs actuals perquè pot passar gairebé res a 1080p i màxims qualitats mantenint 60FPS o més. La seva actuació és entre un 970 GTX i un 980 GTX.

Qui és aquesta targeta dirigida?:Usuaris amb pressupostos molt ajustats, buscant una solució d'alt rendiment per resolucions 1080p i qualitats màxims, ja que li dona de 249 euros, encara que aquestes 3 GB de memòria de gràfics pot ser un problema a mig termini.

Ús dels APIs com Vulkan no ha millorat enfront de la generació anterior, encara que en DirectX 12 defensa molt millor.

És una compra recomanada?:Francament, ja que la diferència amb un GTX 1060 6 GB és només 30 euros (versions de majas hi 279 EUR) i això és una inversió molt millor. Durament recomano salvar aquest Plus i anar a per aquest model.

-GTX 1060 6 GB:

Podria tenir inclosos en el paràgraf anterior però ha volgut distingir-lo perquè té diferències a nivell de hardware que marquen una diferència clara i afecta significativament a l'actuació.

Compta amb shaders més, més textura i dues vegades la memòria de gràfics a 3 GB versió, que es tradueix en un rendiment molt més consistent que la situa a gairebé un empat tècnic amb el 980 GTX.

Això significa que amb ella que podem jugar a 1080p i amb escenes ultra a res, gaudint de fluïdesa absoluta, i també podrem gaudir de la majoria dels actuals títols 1440 p.

Vukan i DirectX 12 s'aplica el mateix dit de la seva germana i que vol aclarir que l'extra de VRAM i el fa una diferència important en jocs com HITMAN.

Qui és aquesta targeta dirigida?:Usuaris que volen una solució capaç d'excel·lent rendiment en resolucions 1080p i 1440 p, però té un pressupost de menys de 300 euros.

Seu baix rendiment en jocs de DirectX 11 acostuma a ser d'una RX 480 8GB, però menys Vulkan i basat en DirectX 12 títols.

És una compra recomanada?:Sí, sens dubte és una bona compra, ja que ofereix valor excel·lent per a diners, sempre que aposta per models de 279 euros, des de les versions que superior a 300 euros no val la pena.

-GTX 1070

Ha estat el millor que NVIDIA ha posat en marxa dins de la generació de GTX 1000, almenys en la meva humil opinió. Estem parlant de una carta de gràfics que val la pena el nivell d'un GTX 980-GTX TITAN X (Maxwell) però té un molt menor consum i a un preu molt més assequible, ja que veure's bé és trobat per 450-460 euros.

Qui és aquesta targeta dirigida?:Als usuaris amb alts pressupostos que vol jugar a resolucions p 1440 i escenes ultra amb les màximes garanties, o fins i tot en resolucions 2160 p amb qualitats mitjans i una fluïdesa més que bona.

DirectX 12 i Vulkan rendiment ha millorat també contra el 900 GTX, però és de Justícia diu que encara que és una solució excepcional segueix darrere la Radeon en aquest sentit.

És important que jugar a 1080p qualificar ni cal perdre'l de Perspectiva, des de aquests resolucions també ofereix un poder que pot aprofitar en ells jocs més exigent, sobretot si ens agrada no deixar o un ajust només sense posar al màxim.

És una compra recomanada?:Sí, sembrar que busquem models de 450 a 470 euros, preus que ens permeten recuperar versions personalitzades de Palit i GIGABYTE.

gráficas (3)

-GTX 1080

És la "assequible gamma para-xocs" de NVIDIA, una solució que munta el GP104 en la seva versió completa i que reparteix alt actuació, encara que el seu preu també és enorme com ronda el 700 euros en els models més assequibles, que ho fa bastant prohibitiu per a la majoria d'usuaris.

Qui és aquesta targeta dirigida?: Principalment per a usuaris que volen jugar a 1440 p i p 2160 amb la màxima qualitat i total, sinó també fluïdesa és bona compra per a aquells que volen jugar a 1080p i prendre avantatge de la veritat Monitors de 120 Hz.

Ja hem dit que el seu rendiment és excel·lent, però significa que prèviament ens han qualificat en DirectX 12 i Vulkan en el 1000 GTX.

És una compra recomanada?:En no estricte sentit, ja que produeix entre un 15% i un 25% més d'un GTX 1070 i Costa uns 65% més, però per a aquells buscant el màxim rendiment possible sense gastar massa exagerat certament límit que no val la pena de mort.

TITAN - GTX X Pascal

És la part superior real de gamma de NVIDIA de NVIDIA per al consum general, encara que el seu preu és massa alt des de pràcticament plegat el del 1080 GTX.

És pot aconseguir en el lloc web oficial de NVIDIA per 1.310 euros i sens dubte és la solució monoGPU més potent que existeix, però com podem veure és completament prohibitiu.

Qui és aquesta targeta dirigida?:Aquells que tenen un pressupost sense límit i no importar-los per pagar un extra per obtenir el màxim rendiment. Dóna els millors resolucions 1440 p i p 2160, on aconseguir una fluïdesa excel·lents fins i tot amb la màxims qualitats.

Com en el cas anterior en DirectX 12 i Vulkan rendiment ha no millorat gaire contra el 900 GTX.

És una compra recomanada?:Des del punt de vista per diners no ho fan, que és obvi, des de costa gairebé el doble que un GTX 1080 i en el millor dels casos ve a ser un 25% més potent que un.

NVIDIA-GeForce-GTX-Titan-X-Pascal-4-870x580

Final de notes, de quin model em compensa actualització?

Volem acabar aquest segon lliurament també fent referència als models que ens compensa actualització a cadascuna d'aquestes targetes tres gràfiques, una cosa que sabem que serà molt útil.

Com en el nostre enfocament es basa en una idea molt simple, notant la diferència en el rendiment com a resultat realment apreciablesuficient per compensar la despesa realitzada.

Tingueu en compte que som el límit màximés a dir, que més enllà d'aquests models no millorant el valor, però sí a l'inrevés, és a dir, si tenim solucions inferiors.

  • 1060 GTX de 3 GB - 6 GB: La pena per a usuaris que vénen des de qualsevol Intel integrada, qualsevol AMD integrat i dedicada des del Radeon HD 7850 i 660 GTX targetes de gràfics.
  • GTX 1070: És una compra recomanada per a usuaris que també s'actualitza des de qualsevol de les dues gammes integrats esmentats, o des de solucions dedicats GTX 970 i R9 290.
  • GTX 1080 i GTX TITAN X Pascal: En aquest cas la compra es recomana també si tenim la integrada ja esmentat o dedicat solucions 980 GTX i Radeon R9 390 X.

Enllaços d'interès: Guies de l'MC.

L'entrada Guia: RX de AMD i NVIDIA GTX 1000, hauria de quin model escullo? (II) apareix primer en Ciències de la computació L '.